Daniel Šturm prepojí marketing a produkty Home Creditu • Home Credit…

Daniel Šturm prepojí marketing a produkty Home Creditu

22. 01. 2015

Doterajší marketingový riaditeľ Home Creditu Daniel Šturm sa po novom stáva zodpovedným aj za riadenie oblasti produktov. Pod jeho vedením sa tak prepoja divízie Marketing a Produkty.

Prepojenie oboch častí firmy je celkovo účelné a malo by priniesť skoro prvé výsledky. Som rád, že Daniel prijal túto ponuku. Rýchlosť, s akou sa zoznámil s Home Creditom a cesta, ktorú v rámci marketingu volí, ma jasne presvedčila, že je ideálnym človekom, ktorý dokáže vytvoriť úspešné produkty a výborne riadiť obe náročné oblasti,“ hovorí k vymenovaniu  Daniela Šturma generálny riaditeľ Home Creditu David Bystrzycki.

Do pôsobnosti Daniela Šturma bude spadať okrem všetkých doterajších marketingových aktivít aj tvorba a správa hotovostných produktov vrátane konsolidácie pôžičiek, nákupu na splátky, alebo kreditných kariet a taktiež posilnenie produktov v online prostredí. „Verím, že sa podarí obidva tímy prepojiť v jeden efektívne fungujúci celok, kde sa budú ľudia navzájom inšpirovať. Zákazník vo výsledku nerozlišuje, či služba bola vytvorená oddelením marketingu alebo produktov. Ide o úzko prepojené oblasti, a tak k tomu musíme i pristupovať,“  hovorí ku svojmu menovaniu Daniel Šturm.

Zmena vo vedení marketingu a produktov je platná tak pre Home Credit Slovakia a.s, ako aj pre Home Credit  a.s., ktoré sú spoločne manažérsky riadené. Daniel Šturm v oblasti produktov vymieňa Víta Růžičku, ktorý sa naďalej venuje niektorým novým projektom Home Creditu.

Daniel Šturm (45) nastúpil do Home Creditu v júni 2014 ako riaditeľ divízie Marketing. Od januára 2015 spadá do jeho pôsobnosti aj riadenie oblasti produktov. Počas svojej bohatej kariéry zastával množstvo pozícií v oblasti marketingu, reklamy a komunikácie. Pôsobil na vrcholových pozíciách v spoločnostiach ako TV Nova, Stratosfera alebo Česká spořitelna. Vyštudoval dve vysoké školy. Neustále sa zaujíma o inovácie a o to, ako ich preniesť do každodenného života.