Home Credit konkuruje bankám: odmení prémiovou sadzbou 9,9 % každého, kto dobre spláca

Pridané

10.15.2013

„V tejto na trhu bezkonkurenčnej kampani odmeníme klientov jednoducho za to, že platia včas. Stačí splácať úver aspoň 60 mesiacov podľa splátkového kalendára a majú nárok na bonus, ktorý im môže ušetriť stovky eur. Vďaka tomuto bonusu budú mať všetci klienti úver s rovnakými podmienkami,“  uvádza Vít Růžička, riaditeľ sekcie produktov Home Credit Slovakia. Po ukončení úverovej zmluvy dostane klient časť úrokov späť prevodom na bežný účet uvedený v zmluve, prípadne na účet, ktorý nahlási písomne. Bonus bude pripísaný najneskôr tri mesiace po splnení podmienok.

„Napríklad 2400 € môže klient získať už od 49 € mesačne, po riadnom splatení mu vrátime 780 €. Po vyplatení bonusu tak zaplatí klient rovnaké navýšenie ako pri úvere so sadzbou 9,9 %,“ uzatvára Růžička.

Kampaň k vráteniu úrokov prebieha od 14. 10. 2013 do 7. 1.2014 na úverové zmluvy k produktom Telefonická pôžička alebo Online pôžička v spoločnosti Home Credit Slovakia.

Vzorový príklad: V prípade úveru 2400 €, výšky splátky 49 €, úroku 16,85 % p.a. a  dobe splatnosti 84 mesiacov  je RPMN 18,4 % a celková čiastka splatná spotrebiteľom 4116 €. Za riadne úhrady splátok v súlade s prvým splátkovým kalendárom si podľa  podmienok akcie zaistí na konci splácania bonus vo výške 779,52 €. Celková čiastka splatná  spotrebiteľom potom bude iba 3336,48 €, to znamená, ako by od začiatku splácal so sadzbou 9,9 % p.a.