Home Credit konkuruje bankám: odmení prémiovou sadzbou 9,9 % každého,…

Home Credit konkuruje bankám: odmení prémiovou sadzbou 9,9 % každého, kto dobre spláca

15. 10. 2013

Home Credit Slovakia prichádza s ponukou, ktorá necháva ďaleko za sebou veľké banky. Klienti Home Creditu, ktorí budú riadne splácať, teraz môžu získať úver s bonusom, ako by splácali úver od začiatku so sadzbou 9,9 %. Stačí, aby od 14. októbra uzavreli úver aspoň na 60 mesiacov a splácali ho podľa dohodnutého splátkového kalendára riadne a včas. Na konci splatnosti im následne bude vyplatený bonus vo forme vrátených úrokov priamo na ich bežný účet.

„V tejto na trhu bezkonkurenčnej kampani odmeníme klientov jednoducho za to, že platia včas. Stačí splácať úver aspoň 60 mesiacov podľa splátkového kalendára a majú nárok na bonus, ktorý im môže ušetriť stovky eur. Vďaka tomuto bonusu budú mať všetci klienti úver s rovnakými podmienkami,“  uvádza Vít Růžička, riaditeľ sekcie produktov Home Credit Slovakia. Po ukončení úverovej zmluvy dostane klient časť úrokov späť prevodom na bežný účet uvedený v zmluve, prípadne na účet, ktorý nahlási písomne. Bonus bude pripísaný najneskôr tri mesiace po splnení podmienok.

„Napríklad 2400 € môže klient získať už od 49 € mesačne, po riadnom splatení mu vrátime 780 €. Po vyplatení bonusu tak zaplatí klient rovnaké navýšenie ako pri úvere so sadzbou 9,9 %,“ uzatvára Růžička.

Kampaň k vráteniu úrokov prebieha od 14. 10. 2013 do 7. 1.2014 na úverové zmluvy k produktom Telefonická pôžička alebo Online pôžička v spoločnosti Home Credit Slovakia.

Vzorový príklad: V prípade úveru 2400 €, výšky splátky 49 €, úroku 16,85 % p.a. a  dobe splatnosti 84 mesiacov  je RPMN 18,4 % a celková čiastka splatná spotrebiteľom 4116 €. Za riadne úhrady splátok v súlade s prvým splátkovým kalendárom si podľa  podmienok akcie zaistí na konci splácania bonus vo výške 779,52 €. Celková čiastka splatná  spotrebiteľom potom bude iba 3336,48 €, to znamená, ako by od začiatku splácal so sadzbou 9,9 % p.a.