Home Credit má novú internetovú stránku • Home Credit Slovakia, a.s.

Home Credit má novú internetovú stránku

09. 11. 2006

Od tohtoročného oktobra má internetová stránka Home Credit Slovakia (www.homecredit.sk) novú tvár. Je prehľadnejšia, obsahuje viac informácií pre všetkých užívateľov, umožňuje jednoduchšie prehľadávanie. Zmeny sú orientované v prospech užívateľov: klientom uľahčia cestu k získaniu úveru, obchodní partneri nájdu na stránke v zabezpečenom priestore viac informácií a funkcií.

Hlavný priestor nová verzia webu venuje predovšetkým kvalitnej prezentácii produktov spoločnosti. Sú to jednorazové spotrebiteľské úvery (nákup na splátky), revolvingové úvery (strieborná karta Home Credit, kreditná karta Home Credit) a hotovostné pôžičky (Telefonická pôžička).

Klienti ocenia aj jednoduchú navigáciu a rýchle fulltextové vyhľadávanie,“ konštatuje Ing. Miloš Stibor, predseda predstavenstva Home Credit Slovakia. "Dlhodobo najviac navštevovanou sekciou našej stránky je zoznam predajných miest. Na novej stránke sme ešte viac zjednodušili vyhľadávanie pobočiek a obchodov, pridali sme možnosť prechodu na detailné vyhľadávanie. Naše akčné ponuky a informácie o aktuálnych predajných akciách obchodných partnerov klienti nájdu hneď na úvodnej stránke."

Dôležitou funkciou nového webu je aj komunikácia s obchodnými partnermi spoločnosti v rámci zabezpečeného priestoru. Partneri Home Creditu tu majú k dispozícii logá spoločnosti na stiahnutie, podklady pre inzerciu a kontaktné informácie na jednotlivé obchodné zastúpenia v Slovenskej republike. Na novej stránke nechýba ani sekcia určená novinárom, ktorá zahŕňa prehľad tlačových správ, podporovaných projektov, kontaktov a ďalších informácií, vrátane materiálov na stiahnutie.

Hlavné posolstvo novej internetovej stránky vychádza z filozofie Home Creditu: rýchlosť a jednoduchosť. Klienti a záujemcovia o úver jej prostredníctvom rýchlo a jednoducho získajú potrebné informácie o ponúkaných produktoch spoločnosti. Technické riešenie s atraktívnym dizajnom zodpovedajúcim dlhodobo budovanému corporate image, realizovala spoločnosť FG Forrest, a.s.

Poznámky

Spoločnosť Home Credit Slovakia, a. s. patrí k lídrom slovenského trhu spotrebiteľského financovania. Objem poskytnutých spotrebiteľských úverov Home Credit Slovakia v roku 2005 (bez započítania revolvingových úverov) dosiahol 1,87 miliardy slovenských korún. Skupina Home Credit pôsobí v Českej republike, Slovenskej republike, Ruskej federácii a Kazachstane.  Od svojho vzniku v roku 1997 skupina Home Credit obslúžila viac ako 10 miliónov klientov. Skupina Home Credit je súčasťou medzinárodnej finančnej skupiny PPF.

• Spotrebiteľské úvery Home Credit je možné na Slovensku získať na takmer 4000 obchodných miestach s elektronikou, výpočtovou a kancelárskou technikou, nábytkom, kuchyňami, stavebnými dielmi, podlahami, bazénmi a ďalším sortimentom, vrátane nákupu dovolenky alebo financovania automobilov na splátky.
  • Strieborná karta Home Credit umožňuje opakovane nakupovať na splátky v zmluvných predajniach Home Credit a vďaka štandardu Maestro aj v ďalších predajniach na Slovensku a v zahraničí. Ďalšou z výhod striebornej karty Home Credit  je možnosť výberu hotovosti z bankomatov, opäť nielen u nás, ale aj za hranicami.
  • Kreditná karta Home Credit je medzinárodná platobná karta štandardu MasterCard Unembossed, ktorá je nositeľom opakovaného, tzv. revolvingového úveru. Jednou zo základných vlastností karty je opakované bezúročné obdobie v dĺžke až 51 dní. Karta umožňuje platenie v obchodoch alebo výbery v bankomatoch v SR i  zahraničí.
  • Telefonickú pôžičku až do výšky 30 000 Sk možno dohodnúť z pohodlia domova - zavolaním na bezplatnú linku  0800 111 511. Výplata peňazí sa uskutoční bankovým prevodom na účet alebo poštovou poukážkou.

FG Forrest, a. s. od roku 1996 poskytuje komplexné riešenie pre elektronické médiá - od monitoringu a analýz cez návrh, realizáciu a správu internetových riešení, až po on-line marketing. Pri práci využíva najnovšie trendy kreatívnych technológií, čo oceňujú napr. títo klienti: E.ON Česká republika, Kancelária prezidenta Českej republiky, poisťovňa Kooperativa, Komerční banka, McDonald´s, T-Mobile.