Home Credit Slovakia inovuje vernostné karty

Spoločnosť Home Credit Slovakia, a.s., líder na trhu splátkového predaja, pripravil pre klientov ďalšiu atraktívnu novinku – nové klientské vernostné karty.

Spoločnosť Home Credit Slovakia pri príležitosti dosiahnutia hranice 400 000 klientov prichádza na trh so splátkovým predajom s novým radom kariet. Ide o vernostné klientské karty.

"Karta má nový vizuál a nové funkcie", vysvetľuje Ing. Martin Siblík, vedúci Úseku marketingu spoločnosti Home Credit Slovakia. "Karta nebude iba nositeľom zvýhodneného nákupu tovaru na splátky v predajniach, ale bude klientovi slúžiť aj ako nositeľ množstva výhod v rámci všetkých finančných produktov spoločnosti Home Credit a ostatných spolupracujúcich firiem a spoločností," dodáva Ing. Martin Siblík.

Koncept karty a jej vizuál korešponduje so zmenenou obchodno – marketingovou koncepciou spoločnosti. V súčasnosti je vydaných vyše 250 000 vernostných kariet, ktoré naďalej zostávajú v platnosti. Od októbra 2004 začala spoločnosť Home Credit Slovakia vydávať karty už len s novým vizuálom. Každá karta je personalizovaná.

V krátkej budúcnosti spoločnosť pripravuje inováciu druhého kartového produktu – karty YES.

Home Credit Slovakia, a.s., pôsobí na Slovensku od roku 1999. Počas tohto obdobia si spoločnosť vybudovala vedúce postavenie na slovenskom trhu splátkového predaja. Nákup na splátky je možný v sieti viac ako 4 000 obchodných miest so širokou ponukou sortimentu - od bielej a čiernej techniky cez nábytok, bytové doplnky, stavebné materiály, športové a záhradkárske potreby, až po služby, ako napríklad dovolenky, autoškola na splátky alebo služby zubného lekára.

Prihlásenie k odberu nových tlačových správ

Ochrana osobných údajov