Home Credit výrazne rozšíril ponuku vernostných programov pre…

Home Credit výrazne rozšíril ponuku vernostných programov pre majiteľov kreditiek

09. 06. 2021

Spoločnosť Home Credit masívne navýšila možnosti na čerpanie cashbacku pri nákupoch pre majiteľov vybraných kreditných kariet. Počet partnerov Home Creditu, u ktorých je tak možné po novom nakupovať ešte výhodnejšie, narástol z doterajších 40 až na 650. Ide výlučne o nákupy v e-shopoch, a to v rámci vernostného programu Premia a taktiež pre držiteľov karty Tesco Clubcard v rámci programu Premium.

Nové, rozšírené výhody vernostných programov budú môcť držitelia kreditných kariet využívať, ak nakúpia v jednom zo 650-ich e-shopov pomocou personalizovaného linku, ktorý nájdu v mobilnej aplikácii Home Credit, v sekcii Odmeny.

Vernostný program Premia sa vzťahuje na kreditné karty od Home Creditu podporujúce spomínaný program. Majitelia kariet tak môžu dostať z každého nákupu v partnerskom online obchode až 20 % späť na kartu alebo na úverový účet, pričom výška cashbacku záleží na každom partnerovi a je bez akéhokoľvek obmedzenia. O odmenu je potom znížená celková dlžná suma.

Držitelia Clubcard kreditnej karty Premium Plus od Tesca dostanú za každú platbu v Tescu 3 % späť, maximálne do výšky 20 eur mesačne. Klient môže získať neobmedzenú výšku odmeny za nákupy u partnerov v sieti Premium. K existujúcim partnerom po novom pribudli aj e-shopy, kedy klient použije link v aplikácii, aby mohol zbierať svoje body do vernostného programu. Odmeny získava klient od Tesca v podobe nákupných poukážok.

Klienti môžu čerpať výhody nakupovania jednak už u súčasných Premia partnerov, resp. Premium partnerov v prípade Clubcard kreditnej karty od Tesca, kedy stačí na platenie použiť jednu z kreditných kariet alebo môžu zbierať odmeny v rámci nového vernostného programu pomocou odkazu v mobilnej aplikácii. Zoznam pôvodných partnerov je k dispozícii na: https://www.homecredit.sk/premia, resp. v prípade Tesco kreditky na: https://tesco.sk/financnesluzby/clubcard-kreditna-karta-premium/plus/

Medzi nových partnerov pribudli slovenské aj medzinárodné e-shopy, ako sú napríklad Aliexpress, Wish, About You, Tescoma, eBay, Panta Rhei, Yves Rocher či eobuv. Ich kompletný zoznam je k dispozícii v mobilnej aplikácii Home Credit.