preload obrazku pro baner

Lienka ako symbol ešte lacnejších nákupov v Tesco obchodoch

Pridané

07.08.2009

„Sme radi, že našim verným zákazníkom poskytujeme ďalšiu príležitosť na ešte výhodnejšie nákupy ako doposiaľ. S touto novinkou prichádzame v čase, keď aj naši zákazníci hľadajú spôsoby, aby ušetrili každé euro vo svojej peňaženke a veríme, že novú službu ocenia,“uvádza Lucie Hadaričová, manažérka finančných služieb Tesco Stores SR, a.s.

„Tesco kreditná karta je  po predaji na splátky a poskytovaní hotovostných úverov ďalšia služba, na ktorej Tesco spolupracuje so svojim finančným partnerom Home Credit Slovakia. Platenie Tesco kreditnou kartou bude pre zákazníkov výhodné aj v tom, že nebudú musieť používať hotovosť a budú môcť využiť bezúročné obdobie trvajúce až 51 dní,“ hovorí Erich Čomor, predseda predstavenstva spoločnosti Home Credit Slovakia a.s.

Aký  benefit prináša vernostný systém s kreditnou kartou Tesco ?

Vernostný systém ocenia predovšetkým pravidelní návštevníci Tesco obchodov. Odmenou za ich nákupy nebudú darčeky, ktoré nikdy nevyužijú, ale zľavy pri ďalších nákupoch. Za každé euro, ktoré zákazník v Tescu utratí, získava 2 body na svoje Tesco konto. Za každé euro zaplatené kreditnou kartou Tesco v akomkoľvek inom obchode, získava 1 bod. Pokiaľ nazbiera držiteľ karty 100 bodov, dostane späť 1 euro, ktoré sa mu automaticky odpočíta z ďalšieho nákupu v Tescu. Tento systém zaisťuje zákazníkom úspory nielen pri väčších nákupoch elektroniky alebo nábytku, ale i pri bežných nákupoch potravín a drogérie.

Aké sú ďalšie prednosti kreditnej karty Tesco?

Karta Tesco je co-brandová kreditná karta typu Mastercard unembossed. Medzi jej základné funkcionality patrí bezúročné období v dĺžke 51 dní, ktoré patrí k najdlhším na trhu. Pokiaľ vráti majiteľ karty vyčerpané peniaze v tomto období, neplatí žiadne úroky. Úroková sadzba nad rámec bezúročného obdobia začína pri aktívnom používaní karty už na 0,99 % p. m. (pre vyčerpanú čiastku vyššiu než 1000 euro). V ostatných prípadoch je úročenie 2,19 % p. m.

Kde všade možno platiť kreditnou kartou  Tesco?

S Tesco kartou je možné platiť nielen v maloobchode na Slovensku a v zahraničí, ale aj vyberať hotovosť z bankomatu kdekoľvek na svete. Za vedenie karty jej majiteľ neplatí nič behom prvého roku používania, v ďalších rokoch je vedenie bez poplatku vtedy, ak celková výška bezhotovostného obratu presiahla v predchádzajúcom roku 1200 euro. Vydanie Tesco kreditnej karty je zadarmo a vystaví sa na počkanie.

Kde možno získať kreditnú kartu Tesco?

Kreditnú kartu s  lienkou si môže zákazník vybaviť priamo v obchodnom dome alebo hypermarkete na predajnom mieste označenom logom Tesco finančné služby. Tie sú ponúkané sedem dní v týždni, 12 hodín denne, od 9. do 21. hodiny, v hypermarketoch menšieho formátu 5 dní v týždni, od utorka do soboty, od 10. do 18. hodiny.

Poznámky pre vydavateľa:

Tesco kreditná karta so symbolom lienky je ďalšou z možností ako v Tesco obchodoch na Slovensku nakupovať v čase ekonomickej krízy ešte lacnejšie.

Benefity Tesco kreditnej karty:

• nákupy bez hotovosti
  • pri každom nákupe sa šetrí
  • zavedenie zadarmo
  • v prípade jej aktívneho používania vedenie zadarmo

V čom spočíva benefit nákupov s touto kartou?

• za každé minuté euro získa zákazník jeden bod
  • pri platbe v Tesco obchodoch získa až dva body
  • týmito bodmi si  následne v Tesco obchodoch zlacní svoj ďalší nákup

Tesco kreditnú kartu spravuje Home Credit Slovakia, a.s., finančný partner Tesco obchodov.

Home Credit Slovakia, a.s. už doposiaľ poskytuje Tesco zákazníkom:

• možnosť nákupu na splátky
  • hotovostný úver