Miloš Drančák je novým riaditeľom obchodnej siete Home Credit Slovakia

Pridané

04.08.2010

Miloš Drančák (37) prichádza do Home Credit Slovakia, a.s. zo spoločnosti VÚB Leasing, a.s., kde v uplynulom roku pôsobil ako regionálny riaditeľ. Svoje skúsenosti z finančného trhu využil v rokoch 2007 – 2009 pri budovaní pobočkovej siete spoločnosti GE Money. V Poštovej banke zastával medzi rokmi 2005 – 2007 pozíciu riaditeľa retailovej siete pre západoslovenský región. Ako Key Account Manager v spoločnosti GE Money Multiservis mal od roku 2001 na starosti predaj spotrebiteľských a revolvingových úverov, určovanie obchodnej stratégie, alebo riadenie a koordinovanie takmer päťdesiatky úverových pracovísk u obchodných partnerov.

„Verím, že na novej pozícii mi budú nápomocné moje doterajšie obchodné skúsenosti z oblasti predaja finančných služieb. Mojim cieľom je zaistiť spokojnosť zákazníka, ktorý si vybavuje tovar alebo službu na splátky, ale tiež atraktivitu úverových produktov pre retailových partnerov,“   hovorí k svojmu vymenovaniu Miloš Drančák.

Miloš Drančák je ženatý, medzi jeho záľuby patrí šport, hudba a rybolov.

V súčasnosti môžu Slováci nakúpiť s Home Creditom na splátky vo viac ako 3 500 obchodných miestach v celej Slovenskej republike. K dispozícii je napríklad v obchodoch s elektronikou a výpočtovou technikou, nábytkom či v hobby marketoch.

Spoločnosť Home Credit Slovakia a.s., založená v roku 1999, je jedným z popredných poskytovateľov spotrebiteľského financovania na Slovensku. Spoločnosť ponúka širokú škálu úverových produktov: pôžičky na mieste predaja, hotovostné pôžičky, kreditné karty a revolvingové pôžičky. V roku 2009 spoločnosť poskytla úvery v celkovej výške 102 miliónov eur. Spoločnosť Home Credit Slovakia a.s. je členom skupiny Home Credit.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.homecredit.sk.

Skupina Home Credit („skupina“) je jedným z popredných poskytovateľov spotrebiteľského financovania v strednej a východnej Európe a Ázii. Vo vybraných krajinách skupina úspešne rozvíja služby retailového bankovníctva ako bežné účty či vklady. Jej 14 200 zamestnancov obsluhuje viac než 5,7 miliónov zákazníkov vo všetkých geografických oblastiach, v ktorých sú služby pod značkou Home Credit poskytované (údaj k 30. júnu 2009). Skupina Home Credit v súčasnosti pôsobí v 8 krajinách: v Českej republike (Home Credit a.s., od roku 1997), na Slovensku (Home Credit Slovakia, a.s., od roku 1999), v Ruskej federácii (OOO Home Credit & Finance Bank, od roku 2002), Kazachstane (AO Home Credit Bank, od roku 2005), na Ukrajine (OAO Home Credit Bank, od roku 2006), v Bielorusku (OAO Home Credit Bank, od roku 2007), Číne (HC Asia N.V., od roku 2007) a Vietname (PPF Vietnam Finance Company Ltd., od roku 2009).

Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.homecredit.net.

Skupina Home Credit patrí do skupiny PPF, jednej z najväčších medzinárodných investičných skupín v strednej a východnej Európe. Aktíva v správe skupiny PPF prevyšujú 10 miliárd eur (ku 30. júnu 2009). Skupina PPF sa zapodieva finančnými službami (bankovníctvo a spotrebiteľské financovanie, poistenie a penzijné fondy), investíciami v oblasti private equity a investíciami do nehnuteľností. Skupina PPF aktívne vyhľadáva investičné príležitosti na vznikajúcich trhoch strednej a východnej Európy, Ruska, Spoločenstva nezávislých štátov a Ďalekého východu.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.ppf.cz.