Na nákup na splátky stačia už len dva doklady! • Home Credit…

Na nákup na splátky stačia už len dva doklady!

21. 05. 2004

Home Credit Slovakia, líder na trhu splátkového predaja, pri príležitosti vstupu Slovenska do Európskej únie prináša svojim klientom novinku. Od 1. mája 2004 klienti vybavia nákup na splátky len s dvoma osobnými dokladmi. Nepotrebujú už doklad o výške príjmu.

Nákup na splátky prostredníctvom spoločnosti Home Credit Slovakia sa stal jednoduchou záležitosťou. Pri hodnote nákupu do 20 000 Sk teraz stačia len dva osobné doklady - spolu s občianskym preukazom môže zákazník ako druhý doklad totožnosti použiť vodičský preukaz, cestovný pas alebo niektorú z kariet vydávaných spoločnosťou Home Credit – kartu YES alebo Home Credit Card, ak je ich vlastníkom.

"Po skúsenostiach so splátkovým predajom a dôkladnej analýze trhu prichádzame od 1. mája 2004 s inováciou, ktorá výrazne zjednoduší nákup tovaru a služieb na splátky," konštatuje Ing. Martin Siblík, riaditeľ Úseku marketingu Home Credit Slovakia. "Vďaka kvalitným službám a rýchlemu vybaveniu zmluvy je teraz možné nakupovať na splátky skutočne rýchlo, efektívne a pohodlne."

Home Credit Slovakia, a.s., patrí do skupiny Českej poisťovne, ktorá je jednou z najsilnejších finančných skupín v Strednej Európe. Vďaka dynamickému rozvoju pôsobí Home Credit už v troch štátoch Európy – v Českej republike od roku 1997, v Slovenskej republike od roku 1999 a od roku 2002 aj v Ruskej federácii. Obchodné výsledky radia tieto skupiny medzi najsilnejšie subjekty na trhu vo všetkých regiónoch, kde Home Credit pôsobí.