Vianočná ponuka Home Credit: tisíckorunový bonus za nákup na splátky…

Vianočná ponuka Home Credit: tisíckorunový bonus za nákup na splátky

18. 10. 2007

Bratislava 18. 10. 2007 – Spoločnosť Home Credit Slovakia, a. s., má pre svojich zákazníkov aj tento rok atraktívnu predvianočnú ponuku. Všetkým klientom, ktorí k nákupu tovaru využijú špeciálny vianočný úver a riadne uhradia štyri pravidelné platby, vyplatí bonus 1 000 Sk. Táto vianočná ponuka nadväzuje na minuloročnú úspešnú akciu, v rámci ktorej vyplatil Home Credit svojim klientom viac ako 5 miliónov slovenských korún.

Špeciálny bonus vo výške 1 000 Sk k vianočnému úveru získajú zákazníci Home Creditu za akýkoľvek nákup na splátky v širokej sieti obchodných partnerov, ktorých je na Slovensku takmer 4 000. Zahŕňa ako predajcov spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, tak aj predajcov ďalších obľúbených vianočných darčekov, ako sú napríklad športové potreby, nábytok alebo zájazdy.

Tohtoročná vianočná akcia nadväzuje na minuloročnú ponuku, ktorá sa u spotrebiteľov stretla s veľkým ohlasom. Svojim klientom sme ako poďakovanie za vianočný nákup vyplatili bonusy v celkovej výške 5,2 miliónov korún. Home Credit týmto spôsobom minulý rok spríjemnil Vianoce viac ako piatim tisícom rodinám," pripomína Martin Vetýška, obchodný riaditeľ spoločnosti Home Credit Slovakia, a. s., a dodáva: „Očakávame, že pred tohtoročnými Vianocami bude tradične najväčší záujem o spotrebnú elektroniku. Stále viac v kurze je tiež moderná výpočtová technika a internetové technológie. K hitom tohto roku budú patriť najmä LCD televízory a DVD rekordéry, ktorých cena oproti minulému roku výrazne klesla, obľúbeným darčekom pre deti a mladých budú podľa predpokladov MP3 prehrávače, notebooky či inovované mobilné telefóny."

Vianočný úver s tisíckorunovým bonusom už za 93 korún mesačne

Ako je pri produktoch Home Creditu zvyčajné, aj vianočný spotrebiteľský úver si môže klient nastaviť podľa svojich individuálnych potrieb. Dohodnúť sa dá v štandardnej výške od 3 000 do 100 000 Sk, a to aj s nulovou akontáciou. Dĺžku splácania si klient volí od 9 do 60 mesiacov, minimálna výška splátky sa tak pohybuje už od 93 korún. K uzatvoreniu úverovej zmluvy štandardne stačia dva doklady totožnosti.

Akýkoľvek typ vianočného úveru je možné najnovšie doplniť poistením schopnosti splácať v dvoch možnostiach: variant A chráni klienta pre prípad pracovnej neschopnosti či invalidity spôsobenej chorobou alebo úrazom, rovnako sa vzťahuje na úmrtie následkom úrazu. Variant B pokrýva všetky uvedené príklady a navyše chráni klienta aj pre prípad straty zamestnania.

Podmienkou pre výplatu bonusu je predovšetkým to, že klient riadne uhradí štyri pravidelné splátky a nemal problémy s plnením svojich záväzkov voči Home Creditu ani v minulosti. Pri splnení týchto podmienok klient dostane poštou poukaz na zľavu 1 000 Sk, ktorý môže uplatniť do konca novembra 2008 počas svojho ďalšieho nákupu v predajni, a to štandardne prostredníctvom kreditnej karty Home Credit. Pokiaľ klient kreditnú kartu nevlastní, môže vyčerpať bonus formou jednorazovej zľavy pri nákupe.

Ukážka marketingovej podpory produktu:

<div></div>

Poznámky

Spoločnosť Home Credit Slovakia, a. s. patrí k lídrom trhu spotrebiteľského financovania na Slovensku. Poskytuje účelové a bezúčelové financovanie prostredníctvom spotrebiteľských a revolvingových úverov, produktové portfólio dopĺňajú hotovostné pôžičky. V roku 2006 prefinancovala nákupy svojich klientov v hodnote 3,3 miliárd Sk. Spoločnosti skupiny Home Credit, pôsobiacej na trhoch strednej a východnej Európy a Strednej Ázie, poskytli v roku 2006 úvery v celkovom objeme 2,7 miliardy USD.

Skupina Home Credit je súčasťou medzinárodnej finančnej skupiny PPF. Tá úspešne spravuje aktíva v hodnote takmer 225 miliárd Kč a rozvíja svoje obchodné aktivity v Českej republike, na Slovensku, v Rusku, na Ukrajine, v Kazachstane, v Bielorusku, na Cypre, vo Vietname a v Číne. Skupina PPF sa zaoberá poisťovníctvom, spotrebiteľským financovaním a bankovníctvom a taktiež poskytuje komplexné služby v oblasti správy majetku. V spoločnostiach patriacich skupine PPF pracuje viac ako 24 000 zamestnancov.