Vianočná ponuka od Home Creditu. Pri nákupe na splátky môžete dostať až tretinu peňazí späť ako bonus

Pridané

11.09.2006

Vianočný produkt „Až tretinu peňazí naspäť“ možno využiť na nákup s využitím jednorazového spotrebiteľského úveru ponúkaného v širokej sieti zmluvných partnerov spoločnosti Home Credit Slovakia. Podobne ako pri ostatných spotrebiteľských úveroch Home Credit, aj pre špeciálnu vianočnú ponuku platí štandardná výška úveru od 3 000 do 100 000 Sk. Klienti, ktorí túto ponuku využijú a do konca roku 2006 nakúpia na splátky prostredníctvom Home Creditu, naviac získavajú jednorazový Vianočný bonus vo výške 1 000 Sk. Bonus môžu čerpať až do konca roku 2007, a to prostredníctvom kreditnej či striebornej karty Home Credit alebo poštovou poukážkou.[1] Doba splatnosti úveru sa pohybuje od 9 do 72 mesiacov. Minimálna mesačná splátka je možná už od 80 Sk. Akontácia od 0 %. Ponuka takto zvýhodneného úveru je obmedzená iba pre predvianočný trh. Podmienkou získania bonusu je, aby klient riadne uhradil štyri pravidelné splátky vianočného produktu[2], ktorý využil v tomto roku. Ďalšou požiadavkou je bezproblémové splácanie úverov v minulosti.

Prostredníctvom nášho Vianočného bonusu prispievame zákazníkom jedným darčekom naviac. Vďaka nastaveniu úveru sa každý môže rozhodnúť, či chce splácať ďalej po menších čiastkach alebo celý úver splatí rýchlejšie - v priebehu necelého roku,“ hovorí o vianočnej ponuke Mgr. Martin Vetýška, člen predstavenstva a výkonný riaditeľ pre obchod Home Credit Slovakia, a. s. a dopĺňa: „Podľa skúseností z minulých rokov očakávame, že pred Vianocami bude najväčší záujem o spotrebnú elektroniku. Pôjde najmä o LCD a plazmové televízory, DVD rekordéry s pevným diskom, domáce kiná, digitálne fotoaparáty, videokamery, MP3 prehrávače a počítačové zostavy. V oblasti domácich spotrebičov nie je možné tohtoročné vianočné hity jednoznačne definovať, predpokladáme však zvýšený záujem o umývačky riadov, vstavané a kuchynské spotrebiče.“

Poznámky

Spoločnosť Home Credit Slovakia, a. s. patrí k lídrom slovenského trhu spotrebiteľského financovania. Objem poskytnutých spotrebiteľských úverov Home Credit Slovakia v roku 2005 (bez započítania revolvingových úverov) dosiahol 1,87 miliardy slovenských korún. Skupina Home Credit pôsobí v Českej republike, Slovenskej republike, Ruskej federácii a Kazachstane.  Od svojho vzniku v roku 1997 skupina Home Credit obslúžila viac ako 10 miliónov klientov. Skupina Home Credit je súčasťou medzinárodnej finančnej skupiny PPF.

•  Spotrebiteľské úvery Home Credit je možné na Slovensku získať na takmer 4000 obchodných miestach s elektronikou, výpočtovou a kancelárskou technikou, nábytkom, kuchyňami, stavebnými dielmi, podlahami, bazénmi a ďalším sortimentom, vrátane nákupu dovolenky alebo financovania automobilov na splátky.
  • Strieborná karta Home Credit umožňuje opakovane nakupovať na splátky v zmluvných predajniach Home Credit a vďaka štandardu Maestro aj v ďalších predajniach na Slovensku a v zahraničí. Ďalšou z výhod striebornej karty Home Credit  je možnosť výberu hotovosti z bankomatov, opäť nielen u nás, ale aj za hranicami.
  • Kreditná karta Home Credit je medzinárodná platobná karta štandardu MasterCard Unembossed, ktorá je nositeľom opakovaného, tzv. revolvingového úveru. Jednou zo základných vlastností karty je opakované bezúročné obdobie v dĺžke až 51 dní. Karta umožňuje platenie v obchodoch alebo výbery v bankomatoch v SR i  zahraničí.
  • Telefonickú pôžičku až do výšky 30 000 Sk možno dohodnúť z pohodlia domova - zavolaním na bezplatnú linku  0800 111 511. Výplata peňazí sa uskutoční bankovým prevodom na účet alebo poštovou poukážkou.

[1] Spôsob vyplatenia Vianočného bonusu určuje Home Credit Slovakia, a.s., každý klient má nárok na vyplatenie iba jedného bonusu.

[2] Zmluva na tento jednorazový spotrebiteľský úver má označenie typu VANXX, kde XX znamená počet mesiacov splácania (9-72).