YES karta opäť s novinkou. Zjednodušený proces aktivácie YES karty •…

YES karta opäť s novinkou. Zjednodušený proces aktivácie YES karty

09. 08. 2004

Home Credit Slovakia, líder na trhu splátkového predaja, pripravil pre svojich klientov novinku. Aktivácia platobnej úverovej karty YES je jednoduchšia a časovo menej náročná.
Home Credit Slovakia prichádza na trh s novinkou - zjednodušenou aktiváciou karty YES. Kým doteraz bola realizovaná prostredníctvom zmluvných partnerov Home Credit a korešpondenčne pomocou návratovej obálky, dnes jej držiteľ vybaví všetko jedným telefonátom. Klienti spoločnosti obdržia ponukový leták s podrobným popisom zjednodušenej aktivácie karty YES a jediným telefonátom si kartu aktivujú. Po aktivácii obdržia PIN kód, ktorý im kedykoľvek umožní prístup k hotovosti.
"Ako prví zavádzame túto novinku na trh. Snažíme sa klientom Home Creditu zjednodušovať a sprístupňovať naše produkty. O úspechu úverovej karty YES svedčí aj to, že v súčasnosti ju má možnosť využívať už takmer 300 000 našich klientov," konštatuje Ing. Martin Siblík, vedúci Úseku marketingu spoločnosti Home Credit Slovakia.
Držiteľom karty YES sa stane klient, ktorý aspoň raz využil spotrebiteľský úver od Home Credit Slovakia, pričom si riadne plnil svoje záväzky. Home Credit poskytuje na kartu YES úverové rámce od 15 000 do 30 000 slovenských korún. Ak klient kartu práve nevyužíva, neplatí žiadne poplatky. Home Credit na Slovensku poskytuje revolvingové úvery od novembra roku 2001.
Home Credit Slovakia, a.s., patrí do skupiny Českej poisťovne, ktorá je jednou z najsilnejších finančných skupín v Strednej Európe. Vďaka dynamickému rozvoju pôsobí Home Credit už v troch štátoch Európy – v Českej republike od roku 1997, v Slovenskej republike od roku 1999 a od roku 2002 aj v Ruskej federácii. Obchodné výsledky radia tieto skupiny medzi najsilnejšie subjekty na trhu vo všetkých regiónoch, kde Home Credit pôsobí.